THE STYLISH SCANDINAVIAN SOPHISTICATION

Mixen is zo helemaal nu. Nogal wiedes dat het stijlvolle Deense Designers Remix mateloos populair is in zo’n beetje heel Europa. Het label gaat ervan uit dat alle items, afkomstig uit verschillende collecties, oneindig te combineren zijn. Zo creëer je steeds unieke stijlvolle outfits, bestaande uit verschillende lagen. Een succesformule die staat als een huis. Geen wonder dat de gekte rondom laagjesmode en de daarmee gepaarde Scandinavische merken dit jaar tot een ongekend hoogtepunt zijn gestegen.

Photo credit: Designers Remix

Charlotte Eskildsen is één van de oprichters van Designers Remix en heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Naast de berg onderscheidingen die ze in de wacht wist te slepen met haar excellente vaardigheden en onmiskenbare talent, werd het high-end label ook een eclatant succes. Naar eigen zeggen niet in de laatste plaats vanwege het feit dat ze vrouwen met haar ontwerpen een nieuwe reden geeft om zich mooi te laten voelen. “My designs are for positive, sophisticated women with poise and power. Curious women with a lust for life, and a willingness to explore their own contradictions”, claimt de Deense blondine. Wie wil zich daar nou niet onder scharen? De voorjaarscollectie is nu bij House of Poems verkrijgbaar.

Photo credit: Designers Remix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s