DANTE˚6 = WERELDS, VROUWELIJK EN RIJK

Als er één merk prima in House of Poems past, is het Dante˚6 wel. Om te beginnen is het label van eigen bodem vernoemd naar de beroemde Italiaanse schrijver en dichter Dante Alighieri. Daarbij komt dat de collecties om van te smullen zijn. Rijke materialen, draagbare ontwerpen en op en top vrouwelijkheid. In 2009 werd het label door Evelyne Brekelmans opgezet, voortgekomen uit een een niet te temmen passie voor betaalbare, luxueuze en tegelijkertijd casual kleding. De designs maken het tot high-end fashion, terwijl de zachte prijzen het vooral down to earth houden. Evelyne weet dan ook precies welke boodschap ze vrouwen wil meegeven: “Dante°6 is, zoals het leven, één grote uitdaging die wacht om te worden ontdekt!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s