STIJLVOL SMEREN: COMPAGNIE DE PROVENCE

Van fijn geurende kaarsen tot heerlijke handzeep. Compagnie de Provence is niet alleen lief voor je lichaam, maar vormt daarnaast een absolute musthave voor in je ultra-coole badkamer. De producten zijn gemaakt van authentieke en natuurlijke ingrediënten en bovendien très stylish verpakt. Het van oorsprong Franse merk bestaat inmiddels al zo’n twintig jaar en is voorlopig nog niet uitgezeept.  Zo’n beetje alle grote, internationale bladen hebben de afgelopen jaren hun liefde voor het merk niet onder stoelen of banken geschoven. Van ELLE tot Vogue en alles dat daar tussen zit. In tegenstelling tot veel andere would be stijlvolle verzorgingslijnen, ruiken de spullen van Compagnie ook ECHT lekker. Doet het dus altijd goed op verjaardagen. En als je dan toch je Compagnie-presentjes komt shoppen bij House of Poems, kun je net zo goed jezelf stiekem ook verwennen met de heerlijkheden.

Photo credits: Sunday Telegraph & Vogue

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s