HOUSE OF POEMS MUSTHAVE: THE LOGO TEE

Sienna Miller, Lily Allen en Micha Barton. De rich & famous laten er geen gras over groeien: ze zijn dol op designers (en gratis designerkleding) en iedereen mag het weten. Niet voor niets werden de dames onlangs veelvuldig in so called logo tees gespot. Een trend die door veel andere merken niet onopgemerkt is gebleven. “Wat Chanel kan, kunnen wij ook”, moeten ze gedacht hebben. Onder het mom van beter goed gejat, dan slecht verzonnen, brachten verschillende labels een aantal op Chanel en Yves Saint Laurent geïnspireerde tees op de markt. En met succes, want binnen no time sierden de replica’s van de grote der fashionaarde het straatbeeld.

Photo credit: Stella Pictures

My Brand is zo’n merk dat een adoratie voor designer tees niet uit de weg gaat. Het label vervaardigt coole tees met een knipoog naar ome Karl L & co. Net zo stoer als de shirts van de sterren, maar dan net even wat gunstiger geprijsd. Na de Chanel-successen en het welbekende YSL-printje, komt My Brand dit seizoen o.a. met Hermès & Marc Jacobs op de proppen. HOT! En nu verkrijgbaar bij House of Poems vanaf €59,95

Photo credits: Wenn, Gotcha, Stella Pictures en French Vogue

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s