EDITORS’ PICK: DE ULTIEME CELEB SENSATIE MUUBAA

We love leathers! Hét ultieme gaat-never-nooit-meer-out-of-style kledingstuk is toch wel het leren jasje. En terecht, want het past bij zo’n beetje iedere outfit en zorgt er bovendien voor dat je zelfs in je roze verwassen Snoopy-joggingbroek stijlvol de deur uit gaat. En dan hebben we het niet over het goedkope Rick Owens rip-off exemplaar dat stiekem gewoon een Faux-gevalletje blijkt te zijn, maar over een ECHT mooi leren jasje.

Want een ECHT mooi leren jasje leidt geregeld tot jaloerse blikken, zit als gegoten, heeft het aaibaarheidsgehalte van een konijn en koop je maar één keer in je leven. Oké, twee keer. Maar alleen omdat HET jasje nou eenmaal niet voor niets in twee kleuren wordt geproduceerd. Enfin, het is even ruzie maken met je spaarvarken (en je boyfriend), maar vergeet niet dat het gaat om een zeer verdienstelijke investering.

Het Londense Muubaa is zo’n merk dat je graag wilt hebben. Vrouwelijk, stoer, stylish en bovendien iedere cent dubbel en dwars waard. Niet voor niets worden er regelmatig sterren gespot in de jasjes. We noemen een Alessandra Ambrosio, een Nicky Hilton en een Micha Barton. Ook de dames van The Hills trotseren met enige regelmaat de rij van Lex Deux in een Muubaa’tje. House of Poems heeft een fijne collectie leren jassen van Muubaa in de winkel hangen. Hieronder alvast een sneak preview:

Photo credits: famepictures.com, E Entertainment, Rameypix.com, Muubaa.com, Pacificcoastnew.com.

2 gedachtes over “EDITORS’ PICK: DE ULTIEME CELEB SENSATIE MUUBAA

 1. leather eye-catchers. I LOVE IT ❤ ik heb er in de afgelopen 3 jaar al 2 gescoord en ze zijn zowat het meest gedragen kledingstuk in mijn garderobe. Zomers avondjasje, tussenseizoen, najaar, winter.. Altijd kan je het aandoen & that's why I love the jackets.

  In het jasje dat ik vorige winter kocht stond: " take care of this jacket, cause this jacket takes care of you " . En jaja , zo is het! Vele leren jasjes kosten stukken van mensen , maaaaaaaaaar it's forever ..

  :$ x kisses x

  1. Hi Yanou!

   Bedankt voor je leuke berichtjes. Je hebt idd nooit genoeg leren jasjes, maar dat geldt stiekem ook voor tassen, zonnebrillen, schoenen…euh, wat eigenlijk niet?! Ach, je moet wat met je zuurverdiende centjes..

   PS: leuk blog…keep up the good work!

   VOLG HOUSE OF POEMS OP FACEBOOK & TWITTER!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s