SNEAK PREVIEW FALL 2010: ROUGH LUXURY

Men neme de guts van Samantha, een vleugje nouveau riche van Charlotte, wat glitters van Carrie en het nonchalante van Miranda. Gooi dit alles in de mix en je weet wat je zo’n beetje kunt verwachten aan het einde van deze, hopelijk hele mooie-met-veel-Prosecco, zomer. Dé trend die dit najaar in geen enkele kast mag ontbreken is: rough luxury. Een stijltje waarbij contrast de boventoon voert. Classy meets shabby. Boy meets girl. Casual meets dressed up.

Photo credits: Marcio Madeira (GoRunway.com)

Aangevoerd door de ongekroonde koning van de rock chic-trend, Balmain, is er voorlopig geen weg terug. Zijde, fijne knits, pailletten, bewerkte stoffen en leer maken van jouw herfstige outfit een spetterende stijlcocktail. Ook Isabel Marant, Missoni en Barbara Bui brachten high quality essentials met een rauw randje op de catwalk. De copycat die denkt weg te komen met een pakje afkomstig uit het welbekende Bestseller-geweld, heeft het mis. De ware killer queen distantieert zich van de goedkope look-a-likes en hult zich enkel en alleen in rijke, kwaliteitsitems, zoals de fabuleuze fijnheden van Gestuz, Designers Remix, Dante˚6 en Modström.

Bij deze geven wij je gewoon alvast een exclusieve sneak preview van dé key pieces die straks bij House of Poems te vinden zijn en zonder twijfel jullie modehartjes sneller doen kloppen. Nog even geduld ladies! Vanaf augustus/september zijn jullie meer dan welkom om je brand new najaarsgarderobe @ House of Poems binnen te tikken. In the meantime: geniet van de nieuwe sex & the city (is het al bijna 27 mei??), spek je spaarvarken en check de hoogzomercollectie die vanaf nu bij ons te vinden is!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s