PRET-A-PORT ZEE: 5X DE ULTIEME BEACHLOOK

Eindelijk. Haal die bikini’s maar van zolder, gooi die benen in de wax, haal een enorme stapel fijne fashionbladen in huis en haast je naar House of Poems voor de fijnste beachlooks. De Nederlandse stranden kunnen wel wat hipness gebruiken. Er huppelen (of zeg maar gerust stampvoeten) al genoeg weinig flatterende Crocs door de duinen. Iets te kleine broekjes, afgebladderde (nee dat is niet hip) nagellak en mega tees (want dat zit zo lekker): weg ermee! Ook op het strand mag je ook best een beetje fashionable verschijnen. Quasi-hippe strandtenten, overheerlijke cocktails en goed gebruinde surfdudes? Jij tekent ervoor. In stijl welteverstaan. House of Poems selecteerde alvast de 5 beste beachlooks voor dit seizoen. Haast je dus snel naar de Haagse binnenstad, want voor je het heeft die zon er geen zin meer in. Tja, het is en blijft Nederlands. Tripje Ibiza dan maar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s