HOUSE OF POEMS FEAT. SHOPPINGNIGHT ’10

Onweerstaanbare acties, hysterische kortingen en bizarre openingstijden. Als je dacht dat overdag shoppen al een feestje was, dan heb je de nacht nog nooit meegemaakt! Op 17 juni is de Haagse binnenstad tussen 21u00 en 23u00 voor één keer omgetoverd tot een late night fabulous fashion walhalla. Inclusief een 45-meter tellende catwalk, een live-muziekje hier en daar, secret goodiebag girls en gratis massages voor als je echt niet meer op je Louboutins kunt staan! Spend like a Rockefeller, live like a rockstar!

Natuurlijk kun je ook bij House of Poems terecht tijdens de nacht der nachten. Tot maar liefst 24u00 shop je bij ons fantastische jurkjes, zomerse slippertjes en stoere tassen. Zoals je van ons gewend bent, hangen er weer een enorme collecties heerlijkheden op jou en je fashionista’s in crime te wachten. Maar er is meer! De real cool people houden vanaf nu Facebook en Twitter nauwlettend in de gaten. Very soon onthullen we daar een bijzondere actie die tijdens de shoppingnight de hartjes van modemeisjes kei en keihard doet kloppen. De actie is top-secret en beslist niet voor iedereen weggelegd. Wil jij behoren tot de happy few? Je weet wat je te doen staat…

Photo credit: Photo Agency

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s