30% KORTING @ HOUSE OF POEMS

Strandfeestjes (overdekte weliswaar want dra-ma-tisch weer) zijn er  in overvloed lately. Da’s op zich natuurlijk best een fijn gegeven. Pas lastig wordt het wanneer we voor de spiegel staan. What to wear? Een kast vol kleding, maar DE outfit ontbreekt. Het listige duiveltje op Chloe-heels fluistert zwaar verleidelijk: “Kopen, kopen, kopen” in je oor. DAMN RIGHT! Maar waarvan eigenlijk? Je maandelijkse kledingbudget had je er misschien al een heel klein beetje doorheen gejast. En ja, dat was inclusief je vakantiegeld.

Niet dat je daar overigens zelf wat aan kunt doen. Het hangt een soort van in de lucht. Juni is immers de zonnige variant van december: ook al krijg je een financieel extra’tje, op onverklaarbare wijze vliegen de centen je Marc Jacobs portemonnee uit. En het is al zo’n dure maand. Want waar het tijdens de donkere dagen vooral de kerstpresentjes zijn, beschikt de zomer over een legioen aan fijne feestjes.

Gelukkig is er in tijden van crisis altijd nog zoiets als House of Poems. Als het weer jou niet blij maakt, doen wij het wel. Want vanaf vandaag is de sale weer van start gegaan. Op geselecteerde items van verschillende merken, krijg je van ons maar liefst 30% korting. Die strandfeestwaardige outfit versier je dus ook nog eens voor een erg fijn prijsje! Yay!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s