HOUSE OF POEMS GEEFT 2X EEN MISS BIO BEAUTYPAKKET WEG!

Zojuist tijdens de Shoppingnight een verse aankoop bij House of Poems binnen getikt? Yaaaaaaay! Jij ‘ownt’ inmiddels een fantastisch nieuw kledingstuk én een heuse goodiebag vol fantastische presentjes van de leukste merken. Maaaar er is meer! Je maakt ook nog eens kans op een GRATIS beautypakket van het biologische cosmeticabedrijf MissBio! House of Poems mag twee lucky ladies blij maken met zo’n heerlijk pakket! In de goodbiebag vind je een flyer van MissBio. Op dat flyertje staat een getal tussen de 1 en 50. Heb jij nummer 39 OF 42 in je goodiebag? Dan ga jij er met het fameuze beautypakket vandoor! Congrats! Op vertoon van jouw winnende flyer, kun je het beautypakket komen ophalen in de winkel. Niet gewonnen en toch Green & Glamorous door het leven gaan? Check de MissBio webshop voor heerlijke, biologische verzorgingsproducten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s