SNEAK PREVIEW: PAUL & JOE SISTER AW10/11

She is youthful, feminine, sexy and has a great sense of style. Het kleine zusje van Paul & Joe is hot! De Franse Sophie Albou is dé vrouw achter de befaamde label. Met een vader die eigen winkels bezat en een moeder als ontwerpster, werd fashion de mode mademoiselle met de paplepel in gegoten. Niet geheel zonder succes. Al ruim vijftien jaar zwaait ze vrolijk de scepter over het door haar opgerichte Paul & Joe (verkrijgbaar bij Puurr). Het label, dat vernoemd is naar de kids van Albou, siert de schappen van menig gerespecteerd fashionwalhalla en heeft er sinds 2005 ook een klein zusje bij. Ze mag dan jonger zijn; furore maakt ze net zo hard.

De najaarscollectie van het Franse Paul & Joe sister beloofd weer een eclatant succesje te worden. Simpele designs gaan hand in hand met Franse elegantie. Pronkstukken die modemeisjes met alle liefde willen dragen. Een vleugje Parijs, flamboyante prints, een tikkeltje romantiek en een retro finishing touch zijn de onbetwiste smaakmakers van de jongste telg uit de Albou-dynastie. Het label blijkt niet voor niets een regelrecht succesnummer. Oui, Oui je t’aime!

Natuurlijk haal je ook dit najaar weer jouw persoonlijke sister-shotje bij House of Poems. Spek dat spaarvarken maar alvast, want de collectie is weer eens om van te smullen. We willen je de kiekjes niet onthouden, dus bij deze alvast een kleine sneak preview:


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s