BRAND NEW @ HOUSE OF POEMS: STENIM

Yay! Super feminine label Supertrash heeft er een super stoer zusje bij. STenim is de jeanslijn van het welbekende dameslabel dat momenteel internationale faam geniet. We noemen incident, groot biermerk, voetbal, jurkjes, oeps. Maar ach, da’s een detail. Want het merk gooit vooral hoge ogen dankzij een goede collectie vrouwelijke eyecatchers met een pasvorm to die for en fabrics waar fashionista’s van gaan kwijlen.

Vanaf dit seizoen is die indrukwekkende collectie dus uitgebreid met een jeanslijn. Opgenomen zijn in ieder geval de Boyfriend, de Skinny en of course musthave-van-het-moment de Jeanslegging (in STenim termen also known as ‘the STegging’). Met name de verfijnde details en de goede pasvorm zouden volgens het modemerk de wow-factor bezitten. En da’s best een prettig gegeven, aangezien wij vrouwen (+ bijbehorende hips) vaak enige moeite hebben met het vinden van een goede denim die mooi zit en ons ook nog eens stijlvol voor de dag laat komen. Naast jeans, bestaat de collectie uit goede jersey basics, luxe tops en t-shirts met een hoog ‘wil-ik-in-mijn-kast’ gehalte.

Natuurlijk is House of Poems er, zoals het een waar fashion-walhalla betaamt, als de stijlvolle kippen bij en hebben wij nu al wat items van de veelbelovende denim line in de winkel hangen. Check hieronder de foto’s!  Hou dit Blog in de gaten voor nieuwe STenim musthaves en andere collectie-updates.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s