BRITISH TEE TIME

Fashion is IT, but music makes you lose control. Voor het Engelse Amplified een goede reden om het een en ander te verenigen in een waanzinnige collectie tees. Best of both worlds. Lady Gaga, AC/DC, The Ramones, Run DMC; de grootheden der muziek zijn vereeuwigd op een shirtje. Geen dubieuze vage marktprintjes in cheap-ass kwaliteiten, maar echt mooi en gebaseerd op de officiële licenties van o.a. Universal Music. Alleen mensen die de afgelopen -pak ‘m beet- vijf jaar in een willekeurige Peruaanse oergrot hebben geleefd, zullen zonder enige vorm van herkenning reageren op het veelbesproken Rolling Stones T-shirt van Amplified. In werkelijk ieder blad werd de eyecatcher opgenomen.

Inmiddels heeft een voltallige sterrencast zich in de populaire tees gestoken. Lindsay L is verliefd op haar Led  Zeppelin (als ze het niet te druk heeft met de nodige alcoholische versnaperingen te weerstaan), David -zelfs in een vuilniszak nog woest aantrekkelijk- Beckham heeft een kast vol Amplified en British supermodel Agyness De(y)inst niet terug voor een sterk staaltje vaderlandsliefde met haar tee van The Clash. Niet gek voor een merk dat pas zes jaar bestaat.

Reden genoeg om tijdens een bezoekje aan House of Poems ook eens even een blik te werpen op de collectie Amplified tees. En misschien ook een shirtje of twee, drie, vier te passen. Oh, en als je er dan toch bent: check ook meteen de overige New Arrivals.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s