HOUSE OF POEMS MUSTHAVE: GESTUZ MULTEES

Koffer al gepakt? Het duurt niet lang voordat je eindelijk kunt genieten van niet te temmen zonnestralen, appetijtelijke locals en  food we simply can’t resist. Ach, wat klinkt dat toch ieder jaar weer als een feestje.

But of course moet er eerst zwaar geshopt worden. DUH!  Anders kun je net zo goed niet gaan. Een essentieel item is ‘de mulTEE’. De WHAT? De mulTEE. Hét T-shirt dat je zowel casual (voor een dagje Ibiza-stad) als chic (dineren @ Juan les Pins) en partyminded (clubben @ Les Deux) kunt dragen. De rock & roll collectie van Gestuz bestaat uit leuke een veelheid aan so called mulTEES. Rockish printjes sieren de heerlijk luchtige stofjes. Super stoer printje, super vrouwelijke pasvorm. Voor nog geen veertig euriez all yours! En da’s dus echt geen geld, gezien de veelzijdigheid van de shirtjes.

Tot slot slot staan ook lekkere basishempjes op de grote vakantie-shop-maar-raak-list. O.a. van Gestuz heeft House of Poems weer erg fijne exemplaren binnen gekregen. Geen koffer is compleet zonder. Je weet wat je te doen staat! See you @ House of Poems!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s