SUPER SUMMER SALE SPECIAL

Kom, zie en overwin! Hoewel de zon schijnt als een malle (woehoe!) regent het in House of Poems heerlijke kortingen. Vanaf nu krijg je bij 1 artikel 30% korting, vind jij 2 stuks dan vang je maar liefst 40% korting en bij aanschaf van 3 items ga je zelfs met 50% korting (en je verse aanwinsten) naar huis. An offer you can’t refuse! Van uiteenlopende merken hebben we wat juweeltjes geselecteerd die in aanmerking komen voor de Summer Sale Special. Zomerjurkjes, luchtige tops, tropische tuniekjes en meer van dat moois. Genoeg voer voor je koffer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s