HERFSTIG HAMSTEREN

Niets erger dan misgrijpen. Hoewel je nu waarschijnlijk idolaat bent van alles wat luchtig is en alleen al de gedachte aan winterse taferelen je doet gruwelen, moet je er toch echt aan geloven: de pre-fall collectie druppelt weer binnen! Eén woord: halleluja! We houden d’r van! Gek? Misschien. Als jij nog de blits staat te maken in je briljante bikinitop, verkopen wij alweer de eerste wollen wintervesten. That’s just the way it is.

Zongebruinde huidjes, tropische temperaturen en zomerse cocktails mogen dan heerlijk zijn, stijltechnisch is de zomer niet favoriet. Veel meer dan een frivool jurkje en een paar zoete sandaaltjes kunnen we niet hebben zolang het kwik blijft stijgen. Het najaar nodigt uit tot eindeloos combineren en laagjes vormen eerder regel dan uitzondering. Inclusief de nodige accessoires.

Perfect voor je laagjes-look is Sibin Linnebjerg. Het merk vervaardigt o.a. heerlijke knits. Gemaakt van lamswol (imagine even dat het zo’n 30 graden kouder is) maken de ontwerpen ons immer-koud-hebbende-chicks erg blij. De designs zijn vooral gewild vanwege de bijzondere, maar prima pasvorm en de ongekend goede kwaliteit. Als early adopter/fanatiek bloglezer wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen dat frenemy X voor jouw neus dat felbegeerde wollen vestje wegkaapt. Why wait?

Check hieronder alvast wat brand new Sibin-items:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s