HOUSE OF POEMS OPENT IN LAREN!

Goed nieuws voor de modeprinsesjes uit Het Gooi en omstreken: House of Poems opent in augustus haar deuren in Laren! Na een succesvolle eerste winkel in Den Haag zijn we meer dan ready for the next best thing! En dus krijgt de Haagse variant er een klein zusje bij. Nou ja, klein…Aan het Gooise merkenpakket voegen we, naast de welbekende HOP-favorieten, nog twee nieuwe labels toe.

Acne is het eerste merkje dat het assortiment mag versterken. Voor velen vooral bekend van de jeans, maar eigenlijk is het merk veel meer dan een ‘jeanslabel’. De dames en heren van het Zweedse Acne vormen gezamenlijk een heus creatief collectief en vervaardigen zo’n beetje iedere respectabele vorm van kunst.

Ook verkrijgbaar in Laren is het Britse label French Connection. Geen vrouw die zich niet kan vinden in het merk, want euh..wat maakt het label nou eigenlijk niet? Super vrouwelijke jurkjes met speelse details, goede blazers met een glimmertje, zoete floral tuniekjes and so on.

Natuurlijk ben jij als vaste lezer van het blog de eerste die het hoort als we definitief de deuren open gooien! Blijf ons dus volgen de komende weken. Weer of geen weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s