DANTE IS DARK

Vergeet voor even het zoete bloemencorso dat je deze zomer veelvuldig in het straatbeeld spotte. Vlindertjes, bijtjes en andere schattige toestanden: everything you own in the box to the left. Het najaar is rauw, geheimzinnig, donker en mysterieus. Antihelden, twijfelachtige schurken en vreemde snuiters vervullen de hoofdrollen in campagnes van grote en kleine merken. Spannend? Zeker. Designers Remix liet zich inspireren door vampieren, de collectie van Dante 6 heet ‘Dark Knight’. In het laatste geval maken vooral contrasten hun opwachting, de kleurkaart omvat veelal spannende en donkere tonen.

Het Nederlandse label speelt dit najaar met eeuwenoude tegenstellingen. Goed versus kwaad. Licht meets donker. Mannen en vrouwen. Enfin, je kent ze wel. Een goede mix aan niet te missen designs is het resultaat. Wat je precies kunt verwachten? Speelse vormen, gewassen zijden, hoge kragen en strakke lijnen. De collectie is vanaf heel erg super bijna bij House of Poems te bewonderen. Te koop ook trouwens. We keep you posted! Nog even geduld. Zomershoppen is niet meer. Het najaar schreeuwt om nieuwe outfits. Als ware killer queens denderen we straks de winter door. Tot het voorjaar he? Want dan halen we het hele bloemencircus weer vrolijk  in huis.


2 gedachtes over “DANTE IS DARK

  1. Wouw, ik ben het er helemaaaaal mee eens ! 🙂 Dark & beautiful… hmm ik snak naar nieuwe aankoopjes. Dit najaar wordt gewoonweg prachtig 🙂 Zwarte nagellak is niet te ontbreken, dat matcht geweldig met de collectie die je op je foto’s toont! Besteed je geld niet langer aan solden-prijsjes, maar save it & spend it – voor de nieuwe collectie. Can’t wait!

    x kisses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s