VERS @ HOUSE OF POEMS

Vakantie is allesbehalve saai. De afgelopen week is er weer het nodige aan nieuwe items binnengekomen en dat is op z’n minst een klein vreugdedansje waard. Tot de verse vangst behoort o.a. deze S’nob-winterjas.

En ja, we zeiden WINTERJAS! With all due respect, maar voor de kudde keurige schaapjes zich weer eens gaat wagen aan de winterse taferelen, moet jij je warme vriend natuurlijk allang binnengetikt hebben. Ook andere nieuwkomers zijn het vermelden waard. Zo hebben we super stijlvolle items van Paul & Joe sister, vestjes van Aaiko en jurkjes van Dante 6. Het can’t-resist-gehalte is wederom aanzienlijk. We hebben je gewaarschuwd!

Natuurlijk blijft het niet bij deze stijlvolle juweeltjes. DHL en UPS zullen de komende weken nog vele bezoekjes brengen aan House of Poems. Inclusief ladingen vol pracht en praal. Zo verwachten we binnenkort o.a. handschoenen (je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen…) met studs, een jas mét vlindermouw. Blijf ons dus lezen..kennis = macht! Voor nu zeggen wij: passen passen passen! Check hieronder alvast wat nieuwe aanwinsten. Wat vinden jullie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s