HOUSE OF POEMS OPEN IN LAREN!

Kom maar op met die Prosecco! Na flink wat uren klussen, inhangen, vouwen en verven, is het eindelijk zo ver: Laren is open! Gooische meisjes en andere modeverslinders kunnen vanaf nu ook in ons nieuwe filiaal terecht voor de allerfijnste outfits. Met twee EXTRA merken (Acne & French Connection) hebben we alles in huis om de Hipsters van Laren (en omstreken) te hullen in stijlvolle outfits met de nodige Gooische allure! Van jeans tot jacket. Easy going, met hier en daar een desgewenst adviesje en altijd een goede kop koffie. We gaan ervan uit dat jij snel even langs komt, maar voor wie niet kan wachten, hebben we alvast een preview van de winkel:


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s