PRE-FALL FAVORITES

Terwijl het zonnetje zich maar weer eens van haar beste kant laat zien -hetzij lafjes- bereiden wij ons alweer voor op de eerste herfstbladeren. De afgelopen dagen is er al het nodige aan nieuwe items, kakelverse eyecatchers en sprankelende spulletjes binnengekomen. We zijn druk bezig om al dat moois een fijn plekje te geven in onze winkels. Natuurlijk kun jij niet wachten! Daarom hebben wij speciaal voor jou alvast de favorites voor het aankomende seizoen verzameld. In jouw kast hangt dit najaar het pailettenjurkje van Crossley, het zijden bowtie bloesje van Dante, fijne basics, het Moscow-vest met linten, de cloudy jeans van STenim, lamswollen vestjes van Sibin, de suede hobo bag van Gestuz, The Rock-‘n-Roll tee, het klassieke jurkje van Dante en natuurlijk staat er ook een paar stoere boots. Pieces to FALL in love with.

Wat je verder kunt verwachten? Gedrapeerde tops, luxe breisels, lekkere leertjes, superzachte stoffen, druivenkleurtjes, bessen- en bramentinten, stoere silhouetten, hier en daar wat bruin, silky smoothness, de comeback van het legergroen, ingetogenheid, classy jurkjes, goede jeans, boots to die for, übervrouwelijke accessoires and so on! Hou ons blog in de gaten voor de volgende collectie-update!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s