NEW @ HOUSE OF POEMS: STYLESNOB

We hebben er weer een Deens diamandje bij! Stylesnob voegt zich vanaf dit seizoen bij de collectie van House of Poems. Zo langzaam aan druppelen de eerste items binnen en die zijn behoorlijk divers. Van boots tot scarfs en van sequin tops tot studded clutches. Stylesnob voert voornamelijk glamorous accessoires, gebaseerd op het welbekende Deense stijltje, maar dan met iets meer pracht & praal. Zoals ze zelf zeggen: ‘We add a little sparkle to every girl’s wardrobe”.  Daarnaast vervaardigt het Scandinavische label oogverblindende jurkjes, tuniekjes, tops en leggings.

Naar eigen zeggen wil Stylesnob vooral items maken voor vrouwen die zich maar wat graag in heerlijke spullen hullen. Geen wonder dat ondermeer zijde, kasjmier, slangenleer en katoen de stijlvolle designs gestalte geven. Met een veelzijdige collectie hoopt het Deense label vrouwen over de hele wereld te voorzien van dat beetje luxe waar ze nooit genoeg van kunnen hebben. Sinds de oprichting in 2003 is het merk verkrijgbaar in zo’n zestien landen en van grenzen aan de groei is voorlopig geen sprake. In een razend tempo verovert het merk de modehartjes van vele lovely ladies. En nu dus ook die van jullie! Hieronder alvast een kleine selectie Stylesnob:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s