VERSIEREN IS AAN!

Het liefst hullen wij vrouwen ons zo min mogelijk in dezelfde outfit. Als het even kan in combinatie met een verse tas en een fris paar schoenen. Niet dat ons kledingbudget dan ook maar enigszins meewerkt. Iedere dag in een nieuw setje de straat op lijkt voorlopig vooral vooral weggelegd voor Paris H en co. Al blijven we natuurlijk stiekem geloven in een lucky staatslot (waar we dus ook braaf iedere maand geld aan spenderen). De (was)lijstjes met all time favorites prijken tot die tijd braafjes op het prikbord.

Nou kun je blijven dromen van die felbegeerde geldprijs. Diep down inside weet je dat het wishful thinking is. Uitzonderingen daargelaten! Soms -ja echt- kan het leven zo heerlijk ongecompliceerd zijn. Want ook als jij de afgelopen maanden al het een en ander aan fijne tops, jurkjes, broeken en knits geshopt hebt (@ House of Poems bij voorkeur…) en je spaarvarken behoorlijk uitgemergeld is, verschijn je helemaal brand new voor de dag. Het enige wat je nodig hebt, is een flinke verzameling goede accessoires. Dus niet één lullig riempje dat al wekenlang schijndood is of een paar oorbellen waarvan je niet meer zo zeker bent of ze nou zilver- of goudkleurig waren.

Nee, om de altijd-nieuw-factor te bezitten, moet je even iets meer in huis hebben. Letterlijk en figuurlijk. Zorg te allen tijde dat je zo ongeveer een extra kast aan shawls, ringen, kettingen, mutsen, armbanden, haaraccessoires, riemen, hoeden, handschoenen and so on hebt. Iedere outfit wordt gecomplimenteerd door passende accessoires. Soms is één enkele eyecatcher al voldoende om net dat beetje extra te geven.

Door lekker af te wisselen, verrassende combinaties te maken en je outfit steeds weer anders te stylen, kom je al een heel eind met die nieuwbakken outfits. Het zijn steeds kleine(re) uitgaven, waar je uiteindelijk heel erg blij van wordt. Dus als een compleet nieuw setje er even niet in zit, spendeer je zuurverdiende centjes dan aan een mooi accessoire!

Om jouw verzameling kleding-boosters gestalte te geven, hebben we alvast een kleine selectie gemaakt van accessoires die je zeker niet mag missen (zie bovenstaande foto). Van merken als Second Female, S’nob en Suus heeft House of Poems de nodige versieringen in huis. Spaar ze allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s