LAREN PRESENTS: FRENCH CONNECTION

Het is een komen en gaan van labels in modeland. Ieder jaar staan er weer de nodige visionairs op die pretenderen the next best thing te hebben uitgevonden. Sure hon! Een crisis later blijken het geregeld geen blijvertjes. Maar soms zit er een merk tussen dat zich prima staande weet te houden tussen de grillen van veeleisende consumenten die een plotselinge liefde koesteren voor spaarvarkens voeden (like why??) en winkels preventief vermijden.

Zoals French Connection, dat al bijna 40 jaar verantwoordelijk is voor een grote collectie fijne musthaves. Sinds jaar en dag maakt het gebruik van de formule die het label succes bracht: originele designs, gemaakt van heerlijke kwaliteiten voor lieve prijsjes. Zelfs in tijden van crisis bleef dit het uitgangspunt van het Britse merk. Een sterk staaltje ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Daar blijken de dames, heren en kinders (of de mama’s daarvan) behoorlijk gevoelig voor, want French Connection is na al die jaren nog steeds een favoriet van de fashionable crowd. Overigens zijn de Britten ook niet vies van wat vernieuwing en werden er de afgelopen jaren ook een accessoire- en schoenenlijn de markt op geslingerd.

Natuurlijk mag zo’n publiekslieveling niet ontbreken in een winkel als House of Poems. In onze Larense shop kun je daarom terecht voor jouw wekelijkse shotje FC. Check hieronder alvast wat items die onlangs zijn binnengekomen. Voor op je verlanglijstje!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s