KNITJES EN DATJES

De afgelopen dagen is er meer regen gevallen dan dat de cast van ‘Oh Oh Cherso’ zich aan de alcoholische versnaperingen waagt. Niets maar dan ook niets duidt erop dat we nog iets in de richting van een mooie nazomer kunnen verwachten. Piet verdriet mag dan gouden bergen beloven, het ziet er naar uit dat we het slechts met wat tijdelijke slappe zonnestraaltjes moeten doen. Zo jammer ook.

Toch moet je toegeven dat het ook wel z’n charme heeft, dat hondeweer. Knusheid is namelijk zwaar aan! Hoewel we uiteraard niet vies zijn van steevast Front Row zitten bij de grote fashionhelden der aarde, ons opdoffen voor fabulous partijtjes en stijlvolle sushi-dates met dinnies uit het hele land de revue laten passeren, is een beetje kneuterigheid op zijn tijd ook best lekker. Thuis op de bank, met je heuse Snooki-sloffen, een XL kop thee en een enorme doos Laduree. Wat een feest!

Uiteraard gaan de najaarsperikelen gepaard met een serie heerlijke vesten. Studio 314 maakt knits waar je bijna in wilt verdwijnen. Zacht, warm en zalig. Het ultieme kledingstuk voor the lovely lazy days. Vesten die altijd goed zijn als het kwik ons serieus laat zitten. Comfortabel en fahionable tegelijk. Je kunt het maar vast in je kast hebben hangen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s