WE’LL TELL YOU WHY YOU DO LIKE MONDAYS!

Een stoere denim voor vijftig eurie, tees voor twintig. Kwalitatief helemaal bien én voorzien van een goede pasvorm. Cheap Monday maakt super coole spullen voor prijsjes die bijna te lief zijn voor je portemonnee. En ja we zijn bloedserieus! Vanaf nu vraag jij je niet meer af welke tops je moet aanschaffen voor op je jeans, maar welke denims je wilt kopen voor bij je top. Want zeg nou zelf: voor het geld dat je gemiddeld moet neertellen voor een coole broek, koop je bij House of Poems maar liefst drie CM’etjes! De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Cheap Monday mag dan betaalbaar zijn, cheap-ass is het zeker niet. Het Zweedse label zul je met enige regelmaat spotten in hoog gesegmenteerde winkels. Niet zelden tussen de mooiste high-end labels. En dat is ook precies wat het merk graag wil bereiken. Immers, zo heeft het in den beginne ook hoge ogen gegooid. Cheap Monday is namelijk begonnen als private-label van een ultra-coole hipsterspot in het Zweedse Stockholm. De winkel lag nokkievol met exclusieve designerstuff, vintage én het eigen label, dat na een test met één simpel broekje een wereldwijd succes werd.

De early adopters onder jullie herinneren zich vast wel DE zwarte skinny met de welbekende doodskoppatch. Simpel, stijlvol en niet aan te slepen. Tot op de dag van vandaag een favorite pick van vele dames en heren. Gelukkig bleek het Zweedse goud geen eendagsvlieg. Met ruim 1500 verkooppunten mag Cheap Monday zich toch wel een redelijk succesvol internationaal merk noemen. En daar hebben we er graag veel van bij House of Poems. Bekijk hieronder alvast een kleine preview van de collectie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s