TIE TA TED BAKER

Londen loves it, Laren has it! Ted Baker laat al bijna 25 jaar de hartjes van modemeisjes over de hele wereld sneller kloppen. De Britse koning van de ultra-uitgewerkte blikvangers mag sinds kort ook House of Poems aan het indrukwekkende rijtje verkooppunten toevoegen. Onze Larense verstiging heeft o.a. een super stoere leren legging, flink wat tops en een über getailleerd blazertje van het merk in de winkel hangen.

Bijzonder aan de items van het in Glasgow opgerichte label is dat ze op het eerste gezicht misschien wat basic lijken, maar stiekem barsten van de details. Bijzondere breisels, texturen, ruffels, pailletten, asymmetrie en andere afwerkingen maken van de altijd-goed-designs eerder altijd-fabulous-eyecathers. Daar weten onze immer stijlvolle Gooische champagne people vast wel raad mee.

Dit seizoen komt Ted Baker met veel grijs, blauw en zwart op de proppen, aangevuld met een vleugje kobaltblauw, wat absint groen en een beetje cocktail pink. De nadruk ligt vooral op de schouders (zoals we nog niet zo lang al tipten op dit blog) en de hals, maar er is ook veel aandacht voor de pasvorm en moderne weeftechnieken. Het Chic Simplicity stijltje van de Britse modemakers bestaat verder uit leren broeken, bodycon dresses en mooie jerseys, aangevuld met heerlijke knits voor het ultieme country elegance gevoel.

Meer weten over het label? Ted Baker heeft ook een cool blog dat je hier van voor tot achter kunt lezen! De collectie kom je natuurlijk @ House of Poems Laren bewonderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s