CLUBBEN MET CROSSLEY

Feestjes zijn tegenwoordig heuse hersenkrakers, want wat trek je nou weer aan? Een beetje leuk de club enteren is wenselijk en natuurlijk kom jij vlak voor DE avond tot de conclusie dat er werkelijk NIKS in je kast hangt. Nou ja, wel iets, maar de coolness is ver te zoeken. Tegelijkertijd ligt de oplossing voor de hand: let’s go shopping! We hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat je ook voor partywear bij House of Poems terecht kunt. Naast het ingetogen Scandinavische design, hangen er ook super uitgesproken en impressive jurkjes waar je jij als fervent party crasher maar wat graag furore in maakt.

Zo maakt het Italiaanse label Crossley super mooie party-proof dresses. Alle jurkjes  zijn vrouwelijk, sparkling een tikkeltje flirty (duh, het mannelijk oog wil ook wat). Met het nodige aan glitter & glamour, want het blijven tenslotte Italianen. Aan zijde en pailletten dus geen gebrek. Bijzonder zijn ook de super stijlvolle champagne-kleurige exemplaren die House of Poems voor je heeft ingekocht. Gastenlijsten zijn niet meer nodig, want je bent een über-hotte verschijning in de Crossley party-ponnetjes. Zien, maar vooral gezien worden it is! Crossley is vooralsnog alleen bij House of Poems in Den Haag verkrijgbaar, dus Larense ladies: see you @ The Hague! Now get this party started…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s