SHAWLS, SHAWLS, SHAWLS!

Wie mooi wil zijn…Tja, fashion is soms best een beetje bikkelen. Met je gezicht strak in de plooi, probeer je quasi-nonchalant in de mooiste outfits in de straten te flaneren. Niet zelden zwaar op de bluf, want laten we eerlijk zijn: prachtige pronkstukken, sucken draag-technisch soms big time.

Soms valt je oog op een prachtige tas, waar achteraf gezien precies niks inpast. Of wat te denken van een paar killer heels die in de winkel nog zo kittig oogden, maar uiteindelijk toch vooral onder je bed belanden. Erop lopen is bijna gelijk aan trend-torture. Ook zo intens gelukkig word je van een hand vol lovely ringen. Stijlvol, maar stiekem veel te zwaar en onhandig as hell.

Nee, van alle accessoires is de shawl toch wel het meest comfortabel. En bovendien ook warm. Iets waar wij vrouwen toch altijd weer blij van worden. De wollige warmtehouder vergezelt je maar wat graag tijdens de regenachtige herfstdagen, is helemaal leuk met laagjes en maakt iedere look tot in de puntjes af. House of Poems heeft flink wat styles in de winkels hangen. Of je nou gaat voor warm & wooly of eigenlijk meer fan bent van de geprinte katoenen variant; voor iedere outfit hebben we wel een passend exemplaar. Komt dat zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s