LEKKER IN LEER VAN MISSION BLUE

Leathers zijn dit seizoen absoluut een must. Hoewel leren jacks eigenlijk nooit de pietje passé-status hebben bereikt, gaat de trend dit seizoen nog even een stapje verder. Outerwear is misschien op en top veilig, maar als je echt diehard into the leathers bent, ga jij voor een super stijlvol kokerrokje, jurkje of broek. Leertjes zijn het nieuwe basismateriaal en nee, je komt niet weg met een neppertje. Met alle respect, maar zelfs een driejarige ziet van ver nog het verschil tussen een plastic exemplaar en een ECHT MOOI jasje.

Dus modemeisjes: er mag weer geshopt worden! Bij House of Poems welteverstaan. Sinds kort hebben we naast de prachtige jasjes van Muubaa ook een nieuw leermerkje in de schappen hangen: Mission Blue it is! De jasjes van het Nederlandse label zijn niet alleen een lust voor het oog, maar daarnaast ook  nog eens goed voor je portemonnee. Daarbij komt dat alle exemplaren aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en dus mooi afgewerkt zijn. Bang dat je Mission Blue-jasje geen lang leven beschoren is, hoef je dus niet te zijn. Tenzij je geregeld de capriolen van een rasechte kluns uithaalt, maar dat terzijde.

Slechts twee keer per jaar komt er een collectie uit, dus wees er op tijd bij, anders grijp je mis. En dat is for sure! Naast super stoere jacks, hebben we ook een prachtig jurkje klaar hangen, speciaal voor de fashionista extraordinaire. Passen, passen, passen!

4 gedachtes over “LEKKER IN LEER VAN MISSION BLUE

 1. Ik ben van de zomer bij jullie geweest en was onmiddelijke verliefd op super mooie laarsjes helaas waren deze alweer uitverkocht / het waren goud/ bronze gitter enkel cowboys boots. Kan me het merk alleen niet meer herinneren . Nog steeds kan ik ze niet uit mijn hoofd zetten. Kunnen jullie mij vertellen of jullie nog zoiest binnen krijgen en wat was de naam van het merk. Hoop van u te horen.

  1. Hi Saida,

   Thanks voor je reactie! Die laarsjes zijn van ons eigen merk. Ze kunnen ieder moment binnenkomen in het grijs en taupe! En we krijgen van Tony Mora andere gave cowboylaarsen binnen. Misschien dat we van de zomer ze wel in ’t roze/goud binnen krijgen, maar op dit moment weten we dat nog niet.

   Keep you posted!

   Groeten,

   House of Poems

 2. Ik ben al een tijdje op zoek naar de zwarte leren jurk van Mission Blue, maar is overal uitverkocht. Hebben jullie deze nog in maat 36?

  1. Hi Astrid,

   Bedankt voor je reactie. Helaas is het jurkje ook bij ons helemaal uitverkocht, maar we krijgen very soon wel een mooi grijs exemplaar binnen. Als je wilt, sturen we een mail als het jurkje binnen is.

   House of Poems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s