A HINT OF SCENT

Zien, voelen én ruiken.Wie regelmatig winkelt @ House of Poems weet hoe lovely je zintuigen er worden geprikkeld tijdens een goede shopsessie. Naast rekken vol in het oog springende rokjes, jurkjes en jasjes en items met een hoog aaibaarheidsgehalte komt je geregeld een subtiele hint of  scent tegemoet. We love lekkere luchtjes! En dus vind je bij ons een lovely assortiment aan yummi kaarsen én geurstokjes. Want fashion moet je niet alleen dragen, maar vooral beleven.

Naast de producten van het Franse La Compagnie de Provence, hebben we heutzutage ook heerlijke geurkaarsen & stokjes van eigen bodem. De spulletjes van het Nederlandse merk Janzen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende geuren, maar verschijnen altijd in hetzelfde stijlvolle jasje. Helemaal leuk voor in je brand new crib. Of die van je BFF! Blij met je nieuwbakken riekseltje? Verzamel dan ook de overige vier geuren. Alle Janzen-artikelen zijn erg goed geprijsd (kaarsen €12,50, geurstokjes €19,95), dus maak je geen zorgen dat je lichtelijk broke weer de deur uit wandelt. Sweet!

Een gedachte over “A HINT OF SCENT

 1. Haihai,

  Is het mogelijk om via jullie artikelen van JANZEN te bestellen?

  Graag uw reactie. De website van JANZEN is nog in aanbouw en ik krijg geen reacties op mijn mails welke verkooppunten er in Brabant zijn.

  Alvast SUPER bedankt.

  Ik hoop tot snel in Laren.

  Groet,
  Anoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s