WE LOVE THE LUIPAARD-LOOK

Love it or hate it. De luipaardenprint heeft door de jaren heen een trouwe schare fans verzameld. Tegelijkertijd zijn er ook nog steeds modemeisjes iets minder enthousiast over de door ons zo begeerde huidjes. En dan bedoelen we niet de befaamde tomatengooiers a.k.a. dierenactivisten. Sommige fashinista’s lijken simpelweg nog niet warm te lopen voor de trend. Met de nadruk op ‘nog’. Een beeld van fout en goud popped zo nu en dan up in de hoofden van de ladies in kwestie.

Ten onrechte, want het dierenhuidje is inmiddels een graag geziene gast op de runways. Hèrmes, Cavalli, Balmain en Dries van Noten: allemaal hebben ze de luipaardenprint in hun collecties verwerkt. Laatstgenoemde combineerde de dierlijke dessins met legergroen, een andere trend die je dit najaar weer veelal in het straatbeeld spot. De populariteit van leopard en neefjes panter en tijger lijkt vooral samen te hangen met de draagwijze van het gewaad in kwestie.

Laten we eerlijk zijn: te kort, te veel en te wild is nooit een gouden combi geweest voor welke dierenprint dan ook. Nee, wie zich hult in de huidjes van Leo en co gaat voor classy en subtiel. Blijf van een overdaad aan make-up af en blijf af van teveel accessoires. Als fans van het eerste uur, hebben wij natuurlijk ook wat van de printjes in onze collectie opgenomen. Hieronder alvast een preview van wat er momenteel in de winkel hangt. PRRRRRRRR!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s