HOUSE OF POEMS IN DE MEDIA

Het is ons weer gelukt! House of Poems is deze week wederom in de bladen te vinden. Na een uitgebreid stuk in de Jeanscult, hebben we nu zowel Red als Grazia weten te versieren. In het eerstgenoemde blad worden we door genoemd in het rijtje favoriete shop-spots van webwinkel-eigenaresse Esther Verweij. Met dank aan een klant die zo lief was om ons te attenderen op de publicatie! Sweet! Collega Quicita bekleedt deze week de modejury van Grazia en gaf een vlijmscherp oordeel over de outfits van BNN ‘ers als Nikkie Plessen, Leontine Borsato en Vivian Reijs. Heb jij House of Poems ook ergens gespot? Let us know! Stuur een mailtje naar info@houseofpoems.nl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s