SAMSOE & SAMSOE IS ALL ABOUT BASICS

Het gouden setje van Danish Delight Samsoe & Samsoe begint met een goed stel basics. Niks zo erg als ietwat aftandse hempjes die een tripje wasmachine niet hebben overleefd. Of, nog erger: die per ongeluk in de droger zijn beland. Ook zo lekker chic zijn longsleeves die ooit wit waren, maar nu over een kleur beschikken die lastig te plaatsen is. Of wat te denken van leggings die gaten hebben op hele oncharmante plekken. Als er al charmante spots voor gaten bestaan.

Hoe stijlvol je outfit ook is, trek er een paar foute basics bij aan en je outfit degradeert meteen tot een ongekend dieptepunt. Vaarwel oh-zo-glamorous uiterlijk. Nee, zelfs een paar kittige Loubous kunnen je look niet meer redden. Natuurlijk willen wij jou zo niet over straat laten gaan. En dus heeft House of Poems voor jou een super actie bedacht: als jij je deze maand inschrijft voor het blog dan maak je kans op een lovely setje basics van Samsoe & Samsoe t.w.v. €69,95!

Het gaat om een legging en longsleeve met een lange lengte. Wollen vestje erover, stoere Tony Mora boots (meer hierover soon op dit blog) en je bent weer helemaal stylish! Op 30 november zullen we de winnares op dit blog bekend maken. Niet gewonnen? No worries! In onze winkel kun je altijd terecht voor basics in allerlei pasvormen, kleuren en maten. Inschrijven kan bovenin op de homepage van het blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s