THAT’S (A)MORA!

De straat op met een paar stijlvolle stappers dat nou eens niet de voeten siert van half vrouwelijk Nederland? Wat jij nodig hebt, is een flinke dosis Tony Mora! De laarzen van dit legendarische label zijn al jaren een absolute ‘must buy’ voor vrouwen over de hele wereld. Niet in de laatste plaats omdat iedere laars met de hand gemaakt is. Pure ambacht lijkt het grote geheim achter het succes van dé schoenencréateur. Geen enkel paar is hetzelfde en dankzij het voorzichtige handwerk zijn jouw boots met superveel liefde vervaardigd. En dat is te zien!

Meer dan 100 handelingen worden er door de vakmannen en -vrouwen van Tony Mora verricht, alvorens jij in je shoes stapt. Zo zorgen ze ervoor dat alles dubbel gestikt wordt (en je laarzen dus niet na een goed feestje uit elkaar vallen van ellende). Voeg aan de vele uurtjes werk, mooie natuurlijke materialen toe en je hebt een prachtige, tijdloze laars waar je komende jaren nog veel plezier van zult hebben. De boots zijn bovendien 100% leer. Wel zo prettig voor je medemens. Overigens is het schoeisel van Tony Mora niet alleen fijn om naar te kijken, je loopt er ook nog eens heerlijk op. Met dank aan de kurkzool en het zachte kussentje bij de hiel.

House of Poems heeft twee verschillende modellen. Allereerst hebben we een stoere cowboyboot met een mooi rond neusje in drie verschillende uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook een klassiekere, hogere uitvoering voor je klaar staan in de winkel. Een topper voor onder de boom! Lovely laarsjes heb je natuurlijk nooit genoeg! Check ook eens onze eigen collectie stoere stappers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s