OH KOM ER EENS KIJKEN, WAT JE IN JE TASJE VINDT…

Voordat de goedheiligman weer richting de Spaanse zon (hij wel) verkast, heeft hij nog wel een leuk presentje achter gelaten bij House of Poems. Namens de sint kwam de in Karl Lagerfeld gehulde fashion-piet vorige week even langs om dit super stijlvolle armbandje van Second Female te droppen. En niet alleen voor jou, maar voor al je shoppende vriendinnen, zussen en collega’s. En dat is dan toch wel weer erg aardig van die goede oude baardmans!

Forget about wortels, hooi en water. Je Loubous hoef je niet achter laten en ook het zingen van een heus sinterklaaslied mag je lekker skippen. Het enige dat je hoeft te doen om zo’n fijn armbandje te krijgen, is op 5 december voor minimaal €50,00 bij House of Poems besteden. Kat in het bakkie! Met een winkel vol fijne spulletjes, zul je ongetwijfeld slagen! De Party/decembercollectie is weer binnen, dus je kunt nu eindelijk op zoek naar het perfecte jurkje voor tijdens het kerstdiner. We zien je zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s