SALE SALE SALE!

Hey Ladies! Guess what? Het is weer sale @ House of Poems! En dat betekent gewapend met je creditcard en een paar ultra-warme snowboats naar Den Haag of Laren om onze winkel te plunderen. Warme knits, cutie tops en mooie jurkjes voor de feestdagen. De wintercollectie van 2010 hangt nu in de schappen met maar liefst 30% korting! Can we get a wood wood?

Vergeet dus even dat het kwik ergens in de minus hangt en dat er maar een klein beetje sneeuw is gevallen. Gewoon even in die auto springen en een pas-sessie extraordinare eruit gooien. Plus nog even de nodige sint/kerstpresentjes binnentikken natuurlijk. Is zuslief ook weer blij! Tot zo! Ps het is hier warm en we hebben koffie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s