BLAUWE OUWE

Koukleumen, klappertanden en de bibberitus hebben, behoren vanaf nu tot het rijk der fabelen. House of Poems heeft namelijk een enorme denim-collectie voor je klaar liggen met broekjes van o.a. Cheap Monday en Acne. Want nu het te koud is voor een legging of een snoezig (lees: dun) jurkje, trek jij natuurlijk het allerliefst gewoon een lekkere jeans aan. Inclusief wollen knits en stoere boots. Lang leve de functionaliteit! De fits van onze denims lopen uiteen van straight tot skinny, dus er zit altijd wel een mooi exemplaar voor je tussen. Natuurlijk helpen wij je graag bij het vinden van het ultieme broekje. Helemaal lekker is dat alle broeken vanaf nu weg gaan met maar liefst 30% korting. Jij zit er dus letterlijk en figuurlijk warmpjes bij deze winter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s