DECEMBER DRESSES

Say ooh lala! House of Poems is dol op partymaand december. Nu de goede sint het land heeft verlaten, maken we ons op voor het volgende feestje. Nog maar twee weken en dan zitten we weer massaal aan de kalkoen, worden we blij van al het moois onder de boom en dansen we tot in de late, kerstige uurtjes. Om de morning after vervolgens door te brengen bij schoonmoeders. Kerstontbijt. Fijn. Je kater wegspoelen met champagne en kerststol it is.

Nog lichtelijk misselijk van het 3-daagse eetfestijn stap jij een week later weer vrolijk in je Loubous. Er is een brand new jaar op komst en dat moet gevierd worden met de hele vriendengroep. Vuurwerkje hier, oliebol daar en killen maar die champagne. Zes flessen Dom Pérignon later besluiten jullie toch nog even de kroeg in te duiken, want gezellig!

Het bovenstaande ritueel gaat natuurlijk wel gepaard met de nodige feestelijke outfits. December is eigenlijk het ultieme excuus om te shoppen. Naast de nodige presentjes voor anderen te hebben ingeslagen, mag je ook best wel een beetje aan jezelf denken. Mits mister spaarvarken het nog accepteert natuurlijk. Aan glitterjurkjes, snoezige pakjes en shiny tops geen gebrek bij House of Poems. Komt dat zien! Een bescheiden greep uit onze collectie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s