IN STORES SOON: BLACK ORCHID

In deze bizar koude tijden, willen we jullie graag van een beetje warmte voorzien met een erg fijn nieuwtje: vanaf januari krijgen we er een nieuw label bij! Black Orchid is hét merk waar celebs nog net geen moord voor doen. Maar ze willen er allemaal maar wat graag in rond paraderen op Robertson Boulevard. Forget about The Grove en Melrose, want over een paar weken kun jij het label dus ook gewoon in ons oh-zo-koude kikkerlandje kopen @ jouw favoriete shop.

Black Orchid is vooral erg populair vanwege de innovatieve wassingen en de styles. Ook de pasvorm van de broekjes wordt geroemd. De denims zijn dan ook voor een flink aantal verschillende typetjes geschikt. En dus huppelt niet alleen Lo Bosworth, maar ook Christina Aquilera in een broekje van het befaamde label. Mag ook wel, want hoofddesigner Julien Jarmoune heeft er flink wat uurtje ingestoken om een jeans te ontwikkelen die behalve cool en stijlvol vooral ook flatterend is.

Van de piepjonge Dakota Fanning tot coolest mom on earth Gwen Stefani; iedereen is in de ban van Blach Orchid. Check hieronder alvast welke Hollywood Hipsters de straten van LA onveilig maken met een heuse Black Orchid broek om hun perfecte achterwerkjes:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s