Kerstshoppen + borrelen @ house of poems

Wat zijn we trots op het afgelopen jaar! Heel wat lovely ladies hebben ons in 2010 weten te vinden en hopelijk worden dat er in 2011 nog méér. Super blij zijn we met alle goede reacties op ons merkenpakket, de collecties en het personeel. Om jullie te bedanken voor de uitgebreide shopsessies, lieve woorden en enthousiaste reacties hebben we speciaal voor onze trouwe klanten een extra shoppingavond georganiseerd op woensdag 22 december. Tussen 18u00 en 21u00 shop jij nog even snel, voordat de feestdagen echt in alle hevigheid losbarsten, je last-minute kerstaankopen bij elkaar. Tegen erg fijne prijzen bovendien, want jij krijgt van ons op woensdagavond maar liefst 50% op al je vers geshopte presentjes (uitgezonderd nieuwe collectie). Daarnaast brengen graag met jullie een toost uit op een fashionable nieuw jaar! Drinks on us!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s