HOUSE OF POEMS IN DE MEDIA

Allereerst: de beste wensen! Dat het maar een heel fijn jaar mag worden met nog meer niet te missen trends, een bomvolle winkel vol moois en fabulous feestjes waar we al dat moois kunnen showen. House of Poems begint 2011 meteen goed. We staan deze week namelijk weer in de Grazia! Nou oke, niet met naam en toenaam, maar hey, een goede foto telt ook gewoon. Met de winkel stonden we al in eerdere edities van het blad. Deze keer gaat het stuk echter niet over ons, maar over de 26-jarige Laure die maar liefst 35 kilo afviel.

De foto van Laure is geschoten @ jouw favo shop. Net voor het einde van 2010 stond de winkel plotseling bomvol met de mensen die de Grazia-productie hebben gemaakt. In de pashokjes was de stylist bezig met het creëren van een aantal stoere sets, midden in de winkel zette de visagist het model in de krullers, terwijl de fotograaf ergens op rechts het licht aan het testen was. Een uiterst gezellige bedoening met een mooi resultaat.

Wil jij het hele verhaal lezen? Koop dan nu de Grazia. Helemaal in de ban van het setje dat Laure draagt? Het Muuba-jasje en de STenim-jeans zijn van House of Poems. Voor de glittertop van Malene Birger hol je even naar onze vrienden van Puurr.

credit: Grazia 5 t/m 11 januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s