LABEL WE LOVE: DICTIONARY

Dictionary is een merkje waar wij zelf erg van smullen. Met niet al te veel poespas weet het Nederlandse label kledingstukken een enorme rijkdom mee te geven. Ze hebben geen overdaad aan opsmuk, too much applicaties en onnodige details nodig om van een top een hit te maken. Het succes schuilt in de combinatie van mooie stoffen met een goede pasvorm. Daarbij komt dat alle items erg goed met elkaar te mixen zijn. En daar zijn wij vrouwen immer dol op.

Het American Vintage van de lage landen brengt ook dit seizoen weer stijlvolle eyecathers voor iedere gelegenheid. De Dictionary-dame vindt in de uitgebreide collectie van het label een prachtige outfit voor ieder moment van de dag. Zoete tuniekjes voor een lazy day at the park (kun je misschien nu niet echt een voorstelling van maken, maar we blijven hopen op een extra lange, zwoele zomer), fijne jerseys voor een zakelijke meeting, stoere jumpsuits voor een avondje stappen en super vrouwelijke jurkjes voor een romantisch etentje met je verkering. Alle stijltjes zijn te combineren met een of meerdere basics van het merkje in kwestie. Goede leggings, handige tanktops en mooi gesneden longsleeves zijn de ultieme musthaves voor in iedere kast.

Ja, dat Dictionary is een merkje om in de gaten te houden. Dat weten ze inmiddels ook buiten de landsgrenzen. Dictionary is hard op weg om de hartjes van modeminnend Italië en Duitsland te veroveren.Voor jouw portie blijf je gelukkig dicht bij huis en breng je simpelweg een bezoekje aan House of Poems.


Een gedachte over “LABEL WE LOVE: DICTIONARY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s