OP SLEE(P)TOUW

Sleehakken zijn de beste fashion-uitvinding ever. Het is onmogelijk om met deze super stoere yet stijlvolle heels achter een klein klinkertje (je weet wel zo’n irritante stoeptegel die op de een of andere manier altijd uitsteekt als jij je stiletto’s uit de kast hebt getrokken) te blijven haken. No more bezoekjes aan de schoenmaker op de hoek! Ach, we houden zo van een drama-free leven.


Ja, met al die wedges zijn we duidelijk in onze nopjes. Naast dat praktische puntje zijn de hakjes vooral übercool. Met net even wat meer edge, voorzien ze iedere outfit van een vleugje rauwe sophistication.Glamour meets rock en romantisch meets onafhankelijk. Bovendien is het wankel-gehalte zo goed als niet aanwezig. En dat bespaart ons lovely ladies weer een afgang tijdens een avondje stappen.


Bij Acne, Rag & Bone en Alexander Wang zijn de sleehakken al veelvuldig op de catwalk gespot en hipsters als Rachel Bilson, Jessica Alba, Alexa Chung en Whitney Port zijn al zwaar fan van de heels. Natuurlijk wil jij niet achterblijven. En dus hol je op je oldskool killer peep toe pumps (pas op voor levensgevaarlijke klinkertjes) naar House of Poems om daar the real cool hakjes te scoren. We hebben fijne exemplaren van Samsoe & Samsoe voor je klaarstaan. Hebben!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s