BALLET SCENE FASHION

Haal je tutu uit de kast en poets je spitzen op: it’s ballet time! Dit voorjaar wordt jouw oh-zo rockish garderobe verrast met een zoete inval. Het spring-stijltje is bijzonder sensueel, op en top vrouwelijk en hopeloos romantisch.De items zijn luchtig, de tinten soft en neutraal. Daarnaast is er ruimte voor een flitterige touch of silver, om het geheel van een bescheiden portie glam te voorzien. Een balletdansers staat immers graag in de spotlights.

Photo credit: Vogue.ru & zombieandcandy

Chloé brengt de dromerige look al jaren op de catwalks, maar dit jaar stonden ook andere designers in de rij om het stijltje te adopteren. Met dank aan de kaskraker Black Swan die op het witte doek een ware hit is en genomineerd werd voor een hele berg Oscars en Golden Globes. Beter goed gejat, dan slecht verzonnen, moeten de grote der fashionaarde gedacht hebben. Bij Lanvin, Chanel, Valentino en Donna Karan waren ze overduidelijk gecharmeerd van het balletsucces. Of waren het toch de looks van Black Swan-actrices Natalie Portman en Mila Kunis die voor een berg aan inspiratie zorgden?

Photo credit: Style.com

Ook bij House of Poems kun je terecht voor een frisse ballet-look. We hebben van Dante 6 en Paul & Joe Sister eyecatching zilveren tops die mooi kleuren bij de nude basics van Dictionary en Iheart. Helemaal zoet met de flatjes van Stylesnob, dit blazertje van Soaked in Luxury en de zijden shawls van Modstrom. Knotje in je haar en klaar! Prepare to be seduced…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s