IN STORES NOW: SPRING COLLECTION DANTE 6

Dat draagbaarheid niet direct synoniem is voor suffe kledingstukken bewijst Dutch Delight Dante 6. Het label heeft ook dit seizoen weer een prachtige collectie gecreëerd die weinig te maken heeft met  braafheid. Sterker nog: de items van het merkje beschikken stuk voor stuk over een super vrouwelijke pasvorm en maken van jou een sensuele yet stijlvolle powervrouw. En da’s zonder onmogelijke Lady Gaga-achtige fratsen, maar mét een fit to die for.

Vrouwelijkheid en comfort worden verenigd in het collectiebeeld van Dante 6. Hoewel we thuis stiekem allemaal blij worden van easy casuals als grote truien en de joggingbroek van je verkering, gaan we uiteraard stijlvol de straat op. Designer Evelyne Brekelmans biedt je een goede kans daartoe met een fijne serie stoere jasjes, coole broekjes en feminine jurkjes. Dante 6 zorgt ervoor dat je ervaart wat luxe en stijl is door het gebruik van super rijke stoffen als zijde, gewassen leer en zacht katoen. De combinatie van materialen, maakt van jouw Dante-look een edgy outfit waarmee je ongetwijfeld een verpletterende indruk maakt. Niet voor niets vormt het label vanaf het prille begin een heus succesnummer. Nog niet overtuigd? Kom dan snel naar House of Poems en try it yourself!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s