FROM POEMS WITH LOVE

Na het super zoete Darling heeft Poems weer een lief labeltje te pakken: LOVE. Net zo Brits en minstens zo vintage-inspired.  Romance is dead? Niet bij ons in de winkel. De hartendessins, polkadots en florals vliegen je om de horen. Het label werkt veel met transparante stoffen, asymmetrische details en printjes waar menig modehartje beslist harder van gaat kloppen. Kortom: perfecte pareltjes om verliefd van, op en in te worden.

Stijlicoon Fearne Cotton behoort inmiddels tot de trouwe schare fans. Om nog maar te zwijgen over toute bloggend Engeland dat in katzwijm valt bij het zien van de lovely LOVE collectie. En terecht want met zoveel fijne spring essentials kom je als fashionista van de eerste orde  het voorjaar wel door. Favoriet van de shoppers so far is de verfijnde knit met het grote groene hart. Minstens zo fijn is dat de prijzen net zo zacht zijn als de stoffen. Een LOVE ponnetje hangt al in je kast voor een schappelijke €50. Daar kun je nog eens mee aankomen bij je verkering!

LOVE is verkrijgbaar bij Britse shopfavorieten als ASOS en Topshop, maar hangt nu dus ook gewoon in de rekken van House of Poems. Scheelt weer een tripje Londen. Besides, zo hou je genoeg van je zuurverdiende centjes over om je garderobe te upgraden met lots of LOVE . Wie komt er passen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s